e-one's Wedding Photofolio

By: eone xosheez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 3-Jun-2010 09:40 Email | Share | | Bookmark
Kamarul Izad & Jannatunnaim

 
 
 
View all 24 photos...
Yeaa.. kalini family punya job pula... tak lain tak bukan, abang aku kawin.......!!







E-one
. wedding photographer . photojournalist .
mail me : mynameiseone@gmail.com / xosheez@yahoo.com


Thursday, 3-Jun-2010 09:34 Email | Share | | Bookmark
Johanis & Suhaila

 
 
 
View all 15 photos...
Kali ni kita terbang jauh sikit ke Kluang Johor......








E-one
. wedding photographer . photojournalist .
mail me : mynameiseone@gmail.com / xosheez@yahoo.com


Thursday, 3-Jun-2010 09:30 Email | Share | | Bookmark
Rizal & Shaliza

 
 
 
View all 6 photos...






E-one
. wedding photographer . photojournalist .
mail me : mynameiseone@gmail.com / xosheez@yahoo.com


Thursday, 3-Jun-2010 09:18 Email | Share | | Bookmark
Nur Kirana Baiduri

 
 
 
View all 11 photos...
Kenal ibu dan bapa baby tu??? haa kalau rajin tgk past entry, Suzi dan Alif ni one of my client back in 2008.. and now, diorang dah ada baby girl namanya Nur Kirana Baiduri Bt. Alif waduhh... sedap namanya...

Neway, congrats Alif n Suzi... smoga tambah lagi cepatt.... huhuuu





Thursday, 3-Jun-2010 09:09 Email | Share | | Bookmark
Ali & Azuwa Wedding

 
 
 
View all 11 photos...


Ali...ali...ali...... Dia merupakan studen terbaik kelas aku dulu.... and now he's married!!
congrats man..... Panjang cerita untuk diceritakan kisah2 lucu sepanjang perjalanan kami untuk ke majlis ini. huhu...


E-one
. wedding photographer . photojournalist .
mail me : mynameiseone@gmail.com / xosheez@yahoo.com


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net