e-one's Wedding Photofolio

By: eone xosheez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-May-2008 04:13 Email | Share | | Bookmark
Wedding : Dewan UIA Gombak

 
 
 
View all 22 photos...










E-one
. wedding photographer . paparazzi . graphic designer . writer .
mail me : mynameiseone@gmail.com / xosheez@yahoo.com


Monday, 26-May-2008 05:21 Email | Share | | Bookmark
Engagement : Soufe n Ieda

 
 
 
View all 18 photos...
Akhirnya, sorang lagi memb stadi aku nk mendirikan masjid...
pertunangan epi n ieda... zaman stadi ligat diorang nih.. tapi bagus la endingnya camni.... Majlis tunang diorang pada 3/5/08 lepas. So, asigment kali ni agak jauh kne travel hingga ke Pendang, Kedah. huhh... ni few shot yg diuplod..
















enjoy..

E-one
. wedding photographer . paparazzi . graphic designer . writer .
mail me : mynameiseone@gmail.com / xosheez@yahoo.com


Monday, 21-Apr-2008 17:17 Email | Share | | Bookmark
UK REVIEW @ KOSMO AHAD

 



EXCLUSIVE PHOTOS PUBLISH.
dalam KOSMO hari ahad tempoh hari 20 April 2008
xda scanner, capture pkai kamera jer..

thnx for da kredit


Tuesday, 15-Apr-2008 12:25 Email | Share | | Bookmark
LONDON - The End

 
 
 
View all 82 photos...













Perjalanan kat kota London memang betul2 menguji kemampuan diri.. haha.. kami pergi banyak tempat dalam masa beberapa jam...
kt London kite sempat ke Leicester square, Trafalgar square, Piccadily circus, Buckhingham Palace, London Eye, London Bridge, paling best ke Abbey Road n amik gamba mcm The Beatles. huhu.


Tuesday, 15-Apr-2008 10:28 Email | Share | | Bookmark
Manchester to Sheffield

 
 
 
View all 98 photos...

















Setelah tamatnya kisah di Manchester, kami terus berangkat ke Sheffield. Perjalanan memakan masa lebih kurang 3 jam. Kali ini kitorang stay di rumah abang aku, Izad namenye. Sampai je rumah,mcm biasa,trus tido dan keesokan harinye kami didatangi M.. Kitorang dijemput kerumah ntuk makan dirumah M. Rumahnya terletak di tengah2 bandar sheffield, di West Point. Setelah selesai makan dan rehat bersama Guitar Hero, kitorang pon bergerak pulang untuk sesi soundcheck.

Kat sini merupakan lokasi tour terakhir hujan dan show memang tidak menghampakan. diorang bagi all out dan semua memang berpuas hati. Best thing, lpas abis show, kat lua pon trus snow... baru la kita dpt lihat jakun2 yg x pnah jumpe snow. hahaa..

*EXCLUSIVE PHOTOS WILL NOT BE UPLOADED FOR SPESIFIC PERIOD OF TIME. (gambar akan disiarkan selepas media-media tempatan membuat liputan)

E-one
. wedding photographer . paparazzi . graphic designer . writer .
mail me : mynameiseone@gmail.com / xosheez@yahoo.com


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net