e-one's Wedding Photofolio

By: eone xosheez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Apr-2008 12:01 Email | Share | | Bookmark
Journey to Liverpool

UK minyak plg mhl dunia.. gila..
ni la zombe2 dlm van..
after 5hout kami sampai liverpool... yeahh
View all 39 photos...
Kami tiba bertolak dari cardiff kol 3am pepagi bute tuh nk grak... Msuk jer van, layan sejuk terus tido... enviroment dalam van mcm movie 28 Days. sume dah jadi mcm zombe. memasing bunyi mengaum. hehe, Kami tiba di liverpool kol 6.30am kdaan kat sni lagi sejuk dari kat cardiff.

Setibanya kami bekpes roti sandwich kat umah xxxx. Menurut schedule kami sume kne gerak kua kol 11am. tapi kol 9 kami dok layan game guitar hero lagik.. Kol 10 baru nk terhegeh2 tido. Dok syok layan tido, smpai la kol 11.30 yang lain mcm xnk bangun jer. so, aku jela yg jadi tukang gegar sume soh paksa bangun. Xkan la mai jauh2 ntuk tido kt umah jer... Dlm kol 12 gitu bru la sume siap2 nk kua. 1st kitorang gi museum beetle. entry fee £7. agak mahal. Tapi malangnya Q panjang sgt. so kami kensel nk msuk museum tuh.. Trus ke town Liverpool lak jenjalan smpai ptang. tapi malangnya ujan rintik2 kejap2 lebat membantutkan pjalanan. nk kuakan kamera pon takut.

Kami gi amik lunch and balik umah mkn jap. then angkat sume equipment msuk van.
Pjalanan kjap jer dlm 10 menet ke ZANZIBAR... dpt lah lihat band2 soundcheck.. layan gak tgk The Torrents. btul2 the stroke. haha.























Last but not least, thnx to danial and housmates psl bagi kitorang tumpang kt umah dari kesejukan Liverpool. Thnx jugak ntuk sarapan dan santapan spanjang di rumah tu.

*EXCLUSIVE PHOTOS WILL NOT BE UPLOADED FOR SPESIFIC PERIOD OF TIME. (gambar akan disiarkan selepas media-media tempatan membuat liputan)


Sunday, 30-Mar-2008 22:17 Email | Share | | Bookmark
Day 4 - Sbelum blepas ke Liverpool

 
 
 





Di pagi hari sbelum blepas ke Liverpool, pagi tu wat photoshoot skit dlm kdaan mamai dan separuh sedar, smua main redah jer ngan equipment yang mana sempat capai. kononnya nak wat dpn umah je.. last2 end up mcm nidji, coco, backstreet boys.. hehe.. puass....


Sunday, 30-Mar-2008 21:15 Email | Share | | Bookmark
Day 3 - Cardiff lagikkk...bsama Iman pule

 
 
 
View all 22 photos...
Yeah... hari ni diberitakan kami akan dibawa jenjalan oleh Iman (tourguide kami) memule cam malas nak jenjalan... Tapi kua je uma nampak iman.. agak la comel.. hehe, jadi,kami pon ngengade la jadi sronok nak jenjalan arini. hehee.,

bawak la jalan ksana kemari, tapi paling best ke taman lapang tu... lari x tentu hala.. haha. Time kasih iman banje chicken cottage.

pas dari chicken cottage tu, din plak bawak kami ke mall. tapi arini kdai tutup lambat pasal ari khamis. huhu. so dpt la tgk gelagat mcm kat bukit bintang. hehe. smbil2 tu layan lens 70-300 amik ala2 street potret.

















gilaaaa besaa topshop diaa....


ending ngn gamba khingg nih... huhu.

*EXCLUSIVE PHOTOS WILL NOT BE UPLOADED FOR SPESIFIC PERIOD OF TIME. (gambar akan disiarkan selepas media-media tempatan membuat liputan)


Sunday, 30-Mar-2008 19:39 Email | Share | | Bookmark
Day 2 - Coburn City Cardiff, Wales

 
 
 
View all 11 photos...









2nd day kami di perantauan. selepas 1 malam stay di cardiff... hari yg sejuk. masih lom dpt biasekan diri.... sejokkk je memanjang.... pagi2 xleh nak wat ape lagi selain layan sejuk n layan myspace.

1st keje sebelah pagi ialah mendirectkan My Indie Rock Darling ntuk scene UK. huhu. sejuk, x tahan. kne stop psl hujan mule turun... sambung next time. Sbelah siang, mule pusing2 town cardiff and makan kt kdai bangla, Kismet namanya. eat anything you can for only 2.50 pound.

Then meeting ngn student cardiff kat uni diorang. bincang psl budget, cost and evrything...Pas sgalanya jelas dan puas ati, baru la bersurai and pulang nonton England vs France kat umah Din. huhu

tu jela for today..

*EXCLUSIVE PHOTOS WILL NOT BE UPLOADED FOR SPESIFIC PERIOD OF TIME. (gambar akan disiarkan selepas media-media tempatan membuat liputan)


Sunday, 30-Mar-2008 19:06 Email | Share | | Bookmark
1st Day Heathrow-Cardiff

 
 
 
View all 7 photos...
Akhirnya mendarat kami di airport heathrow.. kami disambut oleh shaq, din n bebrapa lagi organiser. Kuar je imegresen sgttt sejuk... jadik weather shock... huhu..
dan bergerak la kami ke tpt homestay kami kat coburn street, cardiff Wales. kat situ stay umah shaq. Tenang ja town tu. mcm pekan koboi. huhu.









*EXCLUSIVE PHOTOS WILL NOT BE UPLOADED FOR SPESIFIC PERIOD OF TIME. (gambar akan disiarkan selepas media-media tempatan membuat liputan)


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net