e-one's Wedding Photofolio

By: eone xosheez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Mar-2008 11:44 Email | Share | | Bookmark
Away from KL - Transit Dubai 5 Hour

 
 
 
View all 10 photos...
Mulai 26hb Mac, i'll be away from kl. ada kojo skit kt UK.
Plane kami berlepas jam 12.30am dari KLiA dan tiba di Dubai kira2 6 pagi (waktu tmpatan) dan transit 5 jam kt sana. Masa tiba sana jam sana kol 3am. ramai la org bersepah tido tepi2 kaki lima. kami pon tak terkecuali. hehe. Dubai...such a nice place.. walaupon kejap kat sana.. sgt sronok... Disebabkan kami transit slama 5 jam, maka dapat makan free kat sebuah restoran kat situ. masuk sana amik aja apa nak... hahaaaa pagi tu aku mam nasik goreng, ayam, spagethi, cereal+susu, kenyang... puas. hehe.
ni gmba waktu kami kt sana.

Will be updating. OUTT.












*EXCLUSIVE PHOTOS WILL NOT BE UPLOADED FOR SPESIFIC PERIOD OF TIME. (gambar akan disiarkan selepas media-media tempatan membuat liputan)


Saturday, 1-Mar-2008 09:22 Email | Share | | Bookmark
One In A Million-Stadium Melawati Shah Alam

 
 
 
View all 28 photos...
Bertempat di Stadium Melawati Shah Alam, berlansungnya One In A Million pada 29 Febuari.
Kerja2 shoot kalini agak mudah, psl para media diberi tempat khas untuk menembak.

Kalini dimenangi oleh Ayu... Taahniah, kaya kao dpt sejuta... mmg mlm tu vocal dia best bleh overtake shila n siti sarah. Whatever pon, all da best to all finalist.

Hujan turut peform as guess band, lagi kuat soraknya dari 3,3 contestant tu.. hehe.

Here few shoots.




Siti sarah elimination














Thursday, 28-Feb-2008 11:24 Email | Share | | Bookmark
Sepetang bersama Dato' A. Samad Said

 
dtg ditemani isteri tersayang
Buku+CD mngenai journal dia RM10
View all 5 photos...
Tempoh hari,aku bpeluang btemu ngn one of my idol....
Lokasi bertempat di La Cucur, KL Sentral, lokasi kegemaran 'bapak' (gemar dipanggil dengan gelaran itu) dan ditemani oleh isterinya. Aku di assignkan ntuk photoshoot bersama Dato A. Samad Said ntuk sebuah majalah. huhuuu xcited aku psl duduk semeja n face to face dgn dia...
Sesi interview n photoshoot ni berlansung lbih kurang sejam je. Mcm2 la yg die ceritakan psl journey dia sbg seorang sasterawan. MMg menarik... x cukup hangout sejam tuh....




Sunday, 24-Feb-2008 20:18 Email | Share | | Bookmark
Wedding : Suzi & Alif - Sri Gombak

 
 
 
View all 17 photos...
Majlisnya bulan december.. wedding ni aku shoot dibantu oleh kareem on 1st day. 2nd n third day plak aku sorang. Bes gak psl kami wat shoot outdoor tepi tasik.. huhuu.. tapi cam biasa, penat gak..












Yeaaa..ni gamba mse deliver album ptang tadi... Tapi alif jer ada, suzi xda psl keje. (siann.. ari ahad pn kne keje...)

to both of u, enjoy the pic.

E-one
. wedding photographer . paparazzi . graphic designer . writer .
mail me : mynameiseone@gmail.com / xosheez@yahoo.com


Wednesday, 13-Feb-2008 15:59 Email | Share | | Bookmark
Engagement : Mariam n Poq

 
 
 
View all 18 photos...
Majlis berlansung kat Taman Koperasi. Majlis sanding diorang plak dijadualkan 16 Ogos 2008 nanti.. huhu nantikan~~
Tahniah~ (huhu..nak kawin dah akak aku sorang nihh...)











Haaa amik tu senyum sampai ke tinge....



E-one
. wedding photographer . paparazzi . graphic designer . writer .
mail me : mynameiseone@gmail.com / xosheez@yahoo.com


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net