e-one's Wedding Photofolio

By: eone xosheez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Jan-2008 15:33 Email | Share | | Bookmark
Nidji di Ruums

 
 
 
View all 5 photos...






Ok... ni ada la sdikit sbanyak shoot kt ruums aritu.... dlm tu agak pack.. so angle agak limited.. x dapat gerak sangat.. asik kne lauk je tngah2 mosh tu.. huhu.. end up balik uma masammm.. hahaaa.
Good show..


Thursday, 22-Nov-2007 04:31 Email | Share | | Bookmark
Fasyen Show POLI JB 2007

 
 
 
View all 4 photos...

jac (haa..pic ni my choice...)

lupa dh nama makcik nih. hehe

Ary

Hani

actly ni gmba show yg lama. so, nk upload potret aje. xmo taruk bnyk2. hehe


Thursday, 22-Nov-2007 04:16 Email | Share | | Bookmark
UPDATE. :-P



few days agi akn upload last wedding job. sabaq naa...


Thursday, 28-Jun-2007 08:13 Email | Share | | Bookmark
Weird Art Event

welkam...welkamm
belom pape da sebok bgamba...kerja wei kerjaaa
1st band peform..
View all 106 photos...
Okey..mahap krane aku lmbat upload.. aa ni le hasil.. gamba2 lebam banyak sial aku upload.. haa.. tgk la korangg...!














ok TAMATT!!


Wednesday, 28-Feb-2007 12:10 Email | Share | | Bookmark
25.Febuari.2007-Hujan d VINYL,Melaka

kembar ali
 
ecah
View all 50 photos...
Tanggal 25hb 2 aritu.....Hari yg gilaa... dengan selamba bangun pagi kol 12, mandi, siap2, capai kunci kete, tros bla tampe memikirkan jalan yg akan dilalui... haha gila..dh la tatau apa kt mlaka tu.. last pegi zaman2 skolah dlu..haha. lepak2...mkn minum...soot sane sini.... dan ke VINYL club...
tamatn about 12..pas tembak menembak,mereka berlalu pergi ke utara... aku ke selatan smule..
aku garak kua dr mlake about 2am psl benti minum kt mapley bdr mlaka tu tgk Chelsea lwn Arsenal hoho..
sampai JB kol 5am.. sekian, LEBAM!

ps:-kepada sape yg patahkn stand mic tu, sila tampil.. pengurus dan penganjur event kat VINYL tu cari korang. haha
-thnx pade lens fisheye adinang












[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net